Muoti on ollut minulle aina suuri ilon, voiman ja kauneuden lähde.

Minä ~Tanja,
Studio feelK: n perustaja ja suunnittelija annoin päivänvalon ensimmäiselle feelK: n mallistolle vuonna 2021. Feelk on elänyt minussa jo vuosia ja olenkin suunnattoman kiitollinen, että nyt olemme tässä. Suunnittelen itse tuotteet ja vastaan kaikesta toiminnasta. FeelK on kotimainen, vastuullinen naisten vaatebrändi, joka on saanut alkunsa siitä uskosta, että kauniit asiat antavat meille voimaa ja iloa jokaiseen päivään. Vaatteet valmistetaan piensarjana Pirkanmaalla ja suunnittelussa pyrin sesongittomaan luomiseen edistääkseni kestävää kehitystä. Mallistot elävät ja kasvavat niin kuin tunteet elää, niitä kumpuaa silloin kun on sen aika ja oikea hetki.

Vaikka se voi kuulostaakin hyvin pinnalliselta, muoti on ollut minun selviytymiskeino. Haluan vaatteiden kautta kertoa tarinaa ja jakaa kauneutta sekä tunnetta. Suurimman osan elämästäni olen myös työskennellyt muodin parissa. Muotikaupan myynti- ja ostotyö sekä visuaalinen toiminta ja esimiestyöt ovat hyvinkin tuttuja minulle. Ennen feelK:n perustamista opiskelin myös muotisuunnittelua ja aikaisemmalta koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi. Joskus mietin miksi en ole aiemmin lähtenyt työstämään feelK :ta .. siksi, että nyt vasta minulla on annettavana teille kaikki tämä.. aikaisemmin en olisi ollut siihen valmis.

Uskon, että esteettisyys ja kauniit asiat antaa voimaa elämän eri hetkiin – olivat ne sitten pieniä tai suuria.

Olen käynyt elämässäni läpi lähes kaikki tunneskaalat, joita ihminen voi kokea.

Olen saanut kokea suurta iloa, onnea ja rakkautta: tärkeimpänä perheeni – elämäni rakkaus sekä kolme rakasta lastamme. Nuorimmaisemme syntyi hyvin pienenä keskoslapsena raskausviikolla 25, eikä meille annettu toivoa. Emme koskaan luopuneet tulevaisuudesta, vaan olimme valmiita ottamaan vastaan kaiken mitä meille annetaan. Ja todellakin, olemme saaneet paljon. Tällä hetkellä saan olla siis nuorimmaiseni omaishoitaja. 

Vaikka elämässäni on tapahtunut mitä vaan, olen aina löytänyt iloa ja lohtua kauniista asioista ympärilläni. Jokaisella on varmasti tällaisia asioita lähellään, kun hetkeksi pysähtyy ja katselee. Tähän kauneuden maailmaan "pakenen" usein luvan kanssa. Ja siitä maailmasta olen saanut ja saan paljon voimaa.

Sen haluan jakaa teidän kanssa, sydämellä.

FeelK:n vaatteet ovat pehmeän naisellisia, suurella tunteella suunniteltuja ja kantavat sitä merkityksellisyyttä, jota me kaikki janoamme.

Haluamme tarjota mahdollisuuden ostaa kestäviä, ajattomia ja kauniita vaatteita, jotka pitävät sisällään pientä ylellisyyttä.

Vaatteemme suunnitellaan Akaassa ja kaavoitetaan & ommellaan Pirkanmaalla. Kaiken lähtökohtana on ympäristön ja ihmisten kunnioittaminen. FeelK:lle on myönnetty Avainlippu, mikä on merkki suomalaisesta työstä.

FeelK:n vaatteet ovat saaneet inspiraationsa tunteista

...ja uskomme, että sen tuntee. Siksi haluamme, että suunnittelua ohjanneesta ajatuksesta jää konkreettinen jälki itse tuotteeseen tekstin muodossa. Viesti kulkee vaatteen mukana tuotenauhassa.

FeelK:n vaate mukautuu kantajansa mukaan, osaksi hänen tarinaansa. Ja vaikka omistaja vaihtuisikin, ajatus jää. Jokainen vaate tuo voimaa siihen hetkeen ja tunteeseen, mitä kulloinkin ihminen käy läpi.

Kauniit asiat hoitavat ihmisen mentaalista puolta esteettisyyden voimalla.

×